Allmänna villkor

Om du är under 18 år behöver du målsmans godkännande för att beställa från oss.

Moms om 25 % ingår i alla våra priser.

Orderbekräftelse

Ordern bekräftas via ett mejl till den e-postadress du uppgivit vid köpet. Om du vill annullera ditt köp, ändra eller lägga till något i din beställning är du välkommen att kontakta kundtjänst så snart som möjligt.

När du mottagit dina varor och vi har mottagit en fullgod betalning blir du ägare till varorna och ansvaret för dem övergår till dig.

Betalning

I vår webbutik kan du betala med Svea. Observera att eventuella påminnelseavgifter debiteras av Svea och vi på Larmonline kan inte göra något åt denna avgift. Om du önskar returnera varorna och tidsfristen för fakturan går ut innan varorna kommer tillbaka till oss rekommenderar vi dig att kontakta Svea alternativt betala fakturan. Vi krediterar fakturan när varorna kommit tillbaka till oss.

Paket som inte hämtas ut

Om du inte hämtar ut ditt paket och utlämningsstället skickar tillbaka det till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader detta innebär. Kostnaden är 149 kr för kunder inom Sverige och 30 euro för kunder i övriga Europa. Denna kostnad debiteras via faktura.

Tillämplig lag

När du handlar i vår webbutik regleras detta i svensk lag, främst i distans- och hemförsäljningslagen.

Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar dina personuppgifter. Alla personuppgifter som du uppger på vår hemsida eller som vi får del av kommer hanteras av oss på Larmonline i egenskap av personuppgiftsansvarig. Namn, adress, personnummer, e-post och telefonnummer kan användas av oss för att säkerställa leverans av din beställning men även vid kreditprövning samt för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment. Läs mer i vår Integritetspolicy. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att vi raderar eller korrigerar de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna våra köpevillkor samtycker du till detta.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felprissättningar på hemsidan och förbehåller oss rätten att avslå sådana ordrar.

Slutsåld vara

Vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i vårt lager eller försenade från fabriken. Det skickas då ett mejl till dig inom 2-4 dagar. Kontakta kundtjänst om du önskar annullera ditt köp eller har frågor kring din beställning.

Leveransvillkor

Leverans av ditt paket sker inom 1-3 arbetsdagar. Beroende på vilken adress du beställt  till tar det olika lång tid för paketet att komma fram, du kan alltid kontakta oss via info@larmonline för att få ditt försändelsenummer. Då kan du själv följa paketet via transportörens hemsida. Kontakta även kundtjänst om du behöver expressleverans, vi gör alltid allt vi kan för att kunna leverera dina varor till dig så fort som möjligt.

Frakt ingår vid köp till ordinarie pris inom Sverige, inom Europa kostar frakt 15 euro. Returer kostar 100 kr inom Sverige. Byten ingår vid köp till ordinarie pris.

Din order skickas med Postnord AB eller DHL till ditt utlämningsställe. Därifrån skickas ett sms eller mejl till det telefonnummer eller mejladress du uppgivit vid din beställning. Saknas ditt telefonnummer skickas ett mejl eller en pappersavi som du tar med dig när du ska hämta ut ditt paket. Om du inte hämtar ut ditt paket debiterar vi 149 kr. Kostnaden debiteras via faktura.

Om du bor i ett annat land än de länder som vår webbshop tillåter handel ifrån, kontakta oss så hjälper vi dig med ditt köp. Kontakta oss på info@larmonline.se

 

Byte och retur

Byte av vara (ordinarie pris)

Om du önskar byta till en annan modell använder du returfraktsedeln. Se detaljerad information nedan. För kunder inom Sverige debiterar vi ingen frakt vid byte. Observera att detta endast gäller ett byte, vill du byta fler gånger än en kommer du själv få bekosta frakten.

Byte av vara (rea/kampanj)

Vid köp av kampanjvara ingår inte returfraktsedel. Önskar du byta vara får du själv bekosta frakten för returen.

Ångerrätt

Ångerrätt innebär att du som kund i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har rätt att frånträda ditt avtal inom 14 dagar. Tidsfristen för ångerrätt börjar löpa den dag du som kund blir aviserad, till det telefonnummer eller mejladress du uppgivit vid köpet, att ditt paket kommit till ditt utlämningsställe. Under dessa 14 dagar kan du frånträda avtalet genom att lämna eller sända oss ett meddelande om att du ångrat dig. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har vi skyldighet att betala tillbaka beloppet senast 30 dagar efter att vi mottagit varan. Ångerrätten gäller endast om varorna inklusive dess originalkartong, emballage etc och tillhörande medskick returneras oanvänt, i väsentligen oförändrat skick. I enlighet med svensk lagstiftning gäller ångerrätten även reaprodukter.

Notera att avgiften för frakt, 100 kr, kommer debiteras vid din återbetalning.

Retur

Vi skickar alltid med en returfraktsedel i ditt paket om du beställer dina produkter till en svensk adress. Om du slängt eller tappat bort returfraktsedeln, kontakta kundtjänst så mejlar vi en till dig.

Emballera paketet väl för att undvika fraktskador, helst i originalemballaget. Sätt inte returfraktsedeln direkt på produktkartongen. Se till att få ett kvitto som innehåller kolli-ID från paketutlämningsstället, det gör det lättare att följa paketets tillbakaleverans vid behov. Om paketet försvinner under returen är du som kund betalningsansvarig.

Reklamation

Kontakta vår kundtjänst på info@larmonline.se och berätta varför du vill reklamera varan. Uppge ditt ordernummer och fakturanummer. Kundtjänst hjälper dig vidare med din reklamation.

När vi mottagit de reklamerade varorna och godkänt reklamationen får du tillbaka beloppet du betalat för din order.